***********************************************************************************************************************************************

Binnen gekomen bericht......

Graag willen wij ons huis in de Spaanse Pyreneeën bij u en uw leden bekend maken. Het is een groot huis voor familie/vrienden en of clubs waar in de omgeving veel vogels te zien zijn.Wij zelf zijn dit jaar met een gids de hoge bergen ingegaan en hebben alle 4 gier-soorten gezien. Prachtig! Soms jagen de gieren in groepen boven ons huis. De bijeneter woont achter ons. De hop zien wij op onze berg. Het roodborstje begroet ons in onze tuin. Ook de zwaluw doet zich te goed aan het rivierwater dat door ons natuurzwembad stroomt. De scharrelaar, de rode wouw, de zwarte wouw, de dwergarend, de slangenarend; een vogelaar telde eens 34 soorten in onze directe omgeving. Te veel om op te noemen; ook wij genieten volop.

Naast het vogel spotten, kunnen de gasten allerlei sportiviteit ondernemen, zoutbaden bezoeken en cultuur snuiven. Wij kunnen ook een weekprogramma voor u maken, zodat u dat aan uw leden kunt zenden.  www.nuguerals.com is het adres.

Met een vriendelijke groet en u een mooie dag te wensen,

Dag dag, fijne dag.

Mia Duijvenstein

Jorn Pedersen

miajorn@gmail.com

www.nuguerals.com

0031 (0)6 21703563

Klik op kaart voor de website.


*******************************************************************************